Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

De Kungliga Palatsen i Madrid

 
Från 968 kr

Gå före i kön till Kungliga palatset, Palacio Real, i Madrid! På rundvandringen genom slottet får du se de vackra rummen, lägenheterna, den spanska kronan och tronen. Du får även gå före i kön till det vackra Kungliga palatset i Aranjuez samt Museum of Royal Feluccas, som visar kungafamiljens vackra segelbåtar genom tiderna.

Höjdpunkter

- Gå före i kön till de kungliga palatsen i Madrid
- Se den vackra kronan & tronen
- Upplev de kungliga segelbåtarna i Museum of Royal Feluccas
- Lär dig mer om de kungliga palatsens historia
- Guidad rundtur i palatsen

Vad kan jag förvänta mig?

Du möter upp din guide och promenerar till Palacio Real, som ligger nära mötesplatsen. Palacio Real byggdes på 1700-talet och var den spanska kungafamiljens officiella bostad från 1765 till 1931. Här ser du några av de många vackra rummen som tillhörde drottningen och kung Karl III, och du kan se den vackra kronan och tronen bakom en glasruta.

Under rundturen ser du också den stora trappan, Plaza de la Armería och det kungliga kapellet. Din guide berättar om slottets historia och några av de stora händelserna som har ägt rum här. Efter turen får du spendera lite tid i slottet på egen hand och kan njuta av utsikten över den stora slottsgården.

Därefter reser du med buss till Kungliga palatset i Aranjuez, som ligger söder om Madrid. Denna kulturella plats kom med på UNESCO: s världsarvslista redan år 2001. Här har du bland annat möjlighet att vandra runt i Prinsens trädgård.

Kungliga palatset är inrett i vacker stil och är full av detaljer. Bland annat får du se rummet med Elizabeth II tron och kammaren med det kinesiska porslinet. Som avslutning på denna kungliga rundtur kan du besöka Museum of Royal Feluccas, som byggdes 1963. Museet ställer ut segelbåtar som har använts av kungafamiljen genom tiderna.

Hur fungerar det?

Omedelbart efter att din beställning är klar får du din e-biljett via e-post, skriv bara ut den och ta den på turen eller visa den i din telefon. Mobilbiljetter accepteras.

Hur går turen till?
Turen är uppdelad i två delar, en i Madrid och en i Aranjuez. Du möter upp din guide vid mötesplatsen för att tillsammans promenera till Palacio Real i Madrid. Efter rundturen där går du tillbaka till mötesplatsen för den andra delen av turen. Härifrån reser du med buss till Kungliga palatset i Aranjuez.

Viktig information

- Vi rekommenderar bekväma skor eftersom du går mycket på denna tur.

Biljettkategorier

Vuxen
Små barn (0-4): gratis

Vad ingår inte i priset?

- Transport från/till ditt hotell.
- Mat eller dryck.

Boka

ons, 25 nov 2020

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Guidning på:

Varaktighet: 5 timmar 30 minuter

Vad ingår i priset?

- Gå före i kön till Palacio Real.
- Gå före i kön till Kungliga palatset i Aranjuez.
- Guidad rundtur i båda slotten.
- Tvåspråkig guide: engelska & spanska.
- Transport med buss - med luftkonditionering.
- Radioguidesystem.

Vägbeskrivning

Royal Palaces Tour

Adress
Calle de San Nicolás, 15 28013 Madrid

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!