Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Madrid

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till sightseeing och guidade turer i Madrid, uppleva Gran Via, Plaza Mayor och andra berömda gator och torg, njuta av Madrid by night, se en färgsprakande Flamenco-show eller upptäcka Madrid på en Segway-sightseeing. Eller gå på fotboll? Även utanför säsongen rekommenderar vi ett besök på fotbollsstadion Santiago Bernabéu.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Madrid Segway Sightseeing

5.0 (3)
Från kr 301
Madrid Segway Sightseeing måste vara det roligaste sättet att utforska Madrid på! Det är inte bara roligt, du får se mycket och lär dig mycket om Madrid.

Eftersom säkerheten är mycket viktig börjar alla turer med en säkerhetsgenomgång och grundläggande körträning innan avfärd.

Vi kan erbjuda två rutter!

Madrid Segway Downtown:
Detta är vår roligaste och mest originella Madrid Segway Sightseeing tur! Om du är ny i stan och inte vet vad man ska göra eller se, eller om du vill upptäcka Madrid på ett helt unikt sätt – då är detta turen för dig! Du kör runt på en av världens mest innovativa och miljövänligaste fordon! Du passerar Plaza de Callao, Gran Vía, Plaza de Espana, Paseo del Pintor Rosales, Debods tempel, Plaza de Oriente och kungliga slottet. 
Turens längd: ca 1,5 timme

San Miguel-marknaden:
Det finns två saker som du måste göra när du är i Madrid! Köra en Segway och smaka de berömda smårätterna, tapas. Denna Madrid Segway tur inkluderar ett besök vid den historiska San Miguel-marknaden. Byggnaden, en hisnande stål- och glaskonstruktion, invigdes år 1916, och fram till 2004 fungerade den som en vanlig spansk marknad. Efter en helrenovering, med syfte att upprätthålla de historiska aspekterna av byggnadens design och utseende, öppnade marknaden upp sina dörrar igen i maj 2009. De tidigare marknadsstånden och båsen har ersatts av olika matstånd som erbjuder ett brett utbud av spanska delikatesser och tapas. 
Turens längd: ca 2,5 timmar

Oavsett vilken tur du väljer upplever du Madrid på ett ovanligt och roligt sätt!

Viktig information:
- Guidning på engelska!
- Biljetten är ENDAST giltig bokat datum.
- Vänligen möt upp 15 minuter före utsatt tid.
- Denna bokning är "på förfrågan", vilket betyder att vi måste få din bokning bekräftad från Madrid innan vi kan skicka din e-biljett/voucher. Detta kan ta upp till 48 timmar!
- Barn under 8 år eller mindre än 135 cm är inte tillåtna på denna tur!
- Deltagare på denna tur måste ha full rörelseförmåga och kunna gå upp och nerför trappor utan hjälp.
- Vi rekommenderar bekväma kläder och skor. På vintern varma kläder och i händelse av regn regnkläder. Regnponcho finns att låna vid behov. Hjälmar finns också tillgängliga.

Öppettider

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Madrid Segway Sightseeing

Adress
Madrid Segway Tour, Calle ESCALINATA, 10, Plaza de Isabel II (Plaza Opera), i hörnet vid McDonald’s. Turen börjar och slutar här.

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!