Sightseeing

Upptäck Madrid med MadridBiljetter.se! Se Madrid by night, delta i en rundtur på Palacio Real, upplev Madrids berömda gator och torg som Gran Via och Plaza Mayor eller varför inte utforska Madrid på en Segway Sightseeing-tur!

Sightseeing
 
Madrid Segway Sightseeing

Madrid Segway Sightseeing

Madrid Segway Sightseeing är troligen det roligaste sättet att upptäcka Madrid på! Häng med på en annorlunda guidad rundtur i Madrid som du sent kommer glömma! Madrid Segway Sightseeing!

Från 383 kr
Hop on Hop off Madrid City Tour

Hop on Hop off Madrid City Tour

Biljetter till Hop on Hop off Madrid City Tour sightseeing! Madrid Hop on Hopp off är ett utmärkt och bekvämt sätt att se och utforska Madrid på, i ditt alldeles egna tempo! Köp dina biljetter till Hop on Hop off Madrid City Tour här på MadridBiljetter.se!

Från 230 kr
Madrid Sightseeing

Madrid Sightseeing

5.0
(2)

Missa inte vår populära tur Madrid Sightseeing! Ett utmärkt sätt att se och njuta av Madrids många sevärdheter med buss och till fots! Det blir en historisk resa från stadens medeltida ursprung till dagens moderna Madrid.

Från 307 kr
Madrid Sightseeing & Palacio Real

Madrid Sightseeing & Palacio Real

Följ med oss på Madrid Sightseeing & Palacio Real, denna guidade bussrundtur i Madrid inklusive ett besök på det kungliga slottet Palacio Real! Se mycket av Madrid och Palacio Real på endast 4 timmar.

Från 482 kr
Madrid Cykel Sightseeing

Madrid Cykel Sightseeing

4.0
(2)

Varför inte uppleva Madrid från en cykel? Följ med oss på denna roliga och lärorika cykeltur i Madrid! Köp dina biljetter till Madrid Cykel Sightseeing. Enkelt, säkert och bekvämt - online på MadridBiljetter.se!

Från 274 kr
Habsburgs Madrid & Palacio Real

Habsburgs Madrid & Palacio Real

Upplev Madrid och Spanien under styret av familjen Habsburg och besök det vackra Palacio Real! Biljetter till den guidede promenad turen Habsburgs Madrid & Palacio Real köper du här!

Från 569 kr
Prado Museum

Prado Museum

4.5
(2)

Missa inte världsberömda Prado Museum när du är på besök i Madrid! Kön till entrén är ofta mycket lång, så spara tid genom att boka din förköpsbiljett här! Säker online betalning!

Från 394 kr
Madrids Höjdpunkter & Prado Museum

Madrids Höjdpunkter & Prado Museum

På denna populära sightseeingtur utforskar du Madrids många höjdpunkter och stora attraktioner tillsammans med en lokal guide. I turen ingår även ett guidat besök på det berömda Pradomuseet, ett absolut måste när du besöker Madrid. Säkra din plats, boka dina biljetter hemifrån!

Från 624 kr
Hapsburgs Madrid & Prado Museum

Hapsburgs Madrid & Prado Museum

Njut av en trevlig och lärorik 3,5 timmes guidad promenad i habsburgarnas Madrid och besök det världsberömda Pradomuseet. Utforska Habsburgs Madrid, följt av en guidad visning av Prado Museum. Boka dina biljetter till denna populära tur hemifrån!

Från 679 kr
Guidad tur i Palacio Real

Guidad tur i Palacio Real

Kungliga slottet, Palacio Real de Madrid, är ett absolut måste att se när du besöker Madrid. Det vackra slottet är ett av de bäst bevarade slotten i Europa och är väl värt att utforska lite närmare. Njut av en 1,5 timmes guidad tur tillsammans med en kunnig guide, boka här!

Från 383 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen