Hop on Hop off Madrid City Tour

Hop on Hop off Madrid City Tour

Pris från 244 kr

Boka din bussbiljett till Hop on Hop off Madrid City Tour sightseeing, det enklaste och roligaste sättet att utforska Madrid på - från en dubbeldäckare. Vår biljett är giltig 1 dag eller 2 sammanhängande dagar, från första gången du använder den, så det är upp till dig att avgöra när du hoppar på nästa buss eller stiger av för att se och utforska Madrids fantastiska arkitektur och kultur. När du har sett tillräckligt är det bara att kliva på nästa buss och ge dig iväg till nästa plats i Madrid du önskar se och utforska! Madrid Hop on Hop Off har 4 rutter och många hållplatser. Du kan kombinera rutterna som du vill, hoppa av och på var du vill, och göra turen till din helt egna, i ditt alldeles egena tempo! 

Klicka HÄR för en detaljerad karta över de 2 rutterna och samtliga hållplatser! Guidning via audio headset finns tillgängligt på flera olika språk: engelska, franska, tyska, spanska, katalanska, italienska, portugisiska, ryska, japanska, kinesiska, arabiska och holländska. 

När du kliver på bussen för första gången erhåller du individuella hörlurar, en karta över samtliga rutter och hållplatser samt ett rabatthäfte med tips om shopping och olika restauranger.

Viktig information:
- Du kan välja en biljett som är gäller 1 dag eller 2 sammanhängande dagar.
- Titta på kartan för att se tidtabell för första och sista bussen för dagen.
- Barnbiljetter: Giltig för barn mellan 7 och 15 år
- Den E-biljett/voucher vi skickar till dig direkt efter du har bokat dina biljetter kan lösas in på vilken Hop on Hop off Madrid City Tour buss som helst! Det är bara att skriva ut din e-biljett, och ta med till den första buss du vill hoppa på!
- Avgångar med 10-15 minuters intervaller. Varje rutt tar ca 80 min.

 

 

Boka biljetter

Datum
Hop on Hop off Madrid City Tour Info

Hop on Hop off Madrid City Tour
Se samtliga rutter på kartlänken under Vägbeskrivning

Info

Hop on Hop off Madrid City Tour
Mar-okt: bussar från kl 09.00-22.00
Nov-feb: bussar från kl 10.00-18.00


Vägbeskrivning

Vägbeskrivning


08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen