Madrid Cykel Sightseeing

Madrid Cykel Sightseeing

Pris från 290 kr

Varför inte se Madrid från en cykel? Följ med på vår Madrid Cykel Sightseeing och upptäck Madrid på ett unikt och annorlunda och sätt. Boka dina biljetter till Madrid Cykel Sightseeing här!

Oavsett om du reser ensam eller med vänner så är vår trevliga cykeltur det perfekta sättet att spendera några timmar i natursköna Madrid. Med på vår cykel sightseeing följer en kunnig engelsk talande guide och du får en bekväm och "lätt-trampad" cykel och massor av användbara tips och råd om vad du kan göra och se i Madrid!

Vi trampar runt till de stora sevärdheterna i Madrid: Templo de Debod, Kungliga Teatern, Kungliga Slottet (Palacio Real), Almudena Katedralen, Plaza de la Paja, Rådhustorget, Plaza Mayor, Puerta del Sol, St Ann's torg, Paseo del Prado, Prada Museum, Retiro Parc, Puerta de Alcalá och Cibeles Torget.

Vi cyklar främst längs cykelvägar och gågator samt i parker och gör naturligtvis stopp för fotografering och förfriskningar.

Madrid Cykel Sightseeing blir en upplevelse du sent kommer att glömma!

Viktig information:
- Guidning på engelska!
- Biljetten är ENDAST giltig bokat datum.
- Vänligen möt upp 15 minuter före utsatt tid.
- Turens längd ca 3 timmar.
- Alla bokningar är "på förfrågan", vilket betyder att vi måste få din bokning bekräftad från Madrid innan vi kan skicka din e-biljett/voucher. Detta kan ta upp till 48 timmar!
- Observera att turen kan avbrytas med kort varsel på grund av dåligt väder.
- Om turen avbryts på grund av dåligt väder gör vi alltid vårt bästa för att kontakta dig och erbjuda dig alternativa datum!
- Barn under 12 år är inte tillåtna på denna tur!
- Deltagare på denna tur måste ha full rörelseförmåga och kunna gå upp och nerför trappor utan hjälp.
- Vi rekommenderar bekväma kläder och skor. På vintern varma kläder och i händelse av regn regnkläder. Regnponcho finns att låna vid behov. Hjälmar finns också tillgängliga.
- Madrid Cykel Sightseeing börjar och slutar vid Madrid Cycling Tour / Trixi.


 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 2 kundrecensioner
Super!

Guiden var oerhört kunnig och det var ett fantastiskt sätt att ta sig runt, med hjälp av cykel, i Madrid. Vi hann med så mycket på de tre timmar som guidningen pågick. Eftersom det var väldigt varmt (38 grader) så var det skönt att snabbt kunna ta sig mellan de olika stoppen och stanna i skuggan. I mitten av turen satt vi på en servering och blev bjudna på dricka. Det var oerhört uppskattat. Deltagarna (12 stycken) var allt från 14år till dryga 60 år och turen passade alla åldrar. Några uppförsbackar, men inte så farligt (jag är visserligen van att cykla). Guiden väntade hela tiden in alla och cykeltempot anpassad till den som cyklade långsammas. Jag kan varmt rekommendera detta!

Cecilia, Stockholm
MÅN, 13 JUL 2015
4.0
Guidad cykeltur i Madrid

Vi brukar cykla när vi besöker storstäder. Ett fantastiskt sätt att uppleva en ny miljö med alla sinnen. Vi förbeställde våra biljetter och fick efter ett dygn klartecken och hann precis skriva ut vår voucher innan vi reste. Guiden var toppen och gruppen lagom stor.

Lena, Stockholm
TIS, 31 MAR 2015
4.0

 

Boka biljetter

Datum
Madrid Cykel Sightseeing Info

Madrid Cykel Sightseeing
Madrid Cycling Tour/Trixi,
Calle de los Jardines, 12,
28013 Madrid, España

Info

Madrid Cykel Sightseeing
Dagligen kl 11.00-14.00.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro Puerta del Sol Station eller Gran Via Station

Se på en karta Se på en karta

08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen