En smak av Madrid

Provsmaka dig fram genom Madrid och stadens rika matkultur! Smaka på läckra tapas, besök den lokala marknaden eller lär dig mer om de lokala vinerna på en vinprovning. Boka din mat eller vintur här och gör dig redo för en aptitretande upplevelse!

En smak av Madrid
 
Tapas & Historia i Madrid

Tapas & Historia i Madrid

Upplev det autentiska Madrid på en tapas-promenad ledd av en lokal madrilian guide. Provsmaka över 10 olika typer av tapas och lär dig mer om spansk kultur, historia och gastronomiska traditioner. Se till att boka din plats på denna populära tur i förväg!

Från 869 kr
Matlagningskurs i Madrid

Matlagningskurs i Madrid

Unna dig en rolig introduktion till den spanska gastronomiska kulturen med en matlagningskurs i Madrid. Lär dig blanda till den bästa sangrian och laga populära spanska rätter som paella och tortilla, tillsammans med en lokal kock och i en liten grupp. Boka din matlagningskurs på nätet, redan idag!

Från 811 kr
Vin & Iberiska Tapas i Madrid

Vin & Iberiska Tapas i Madrid

Är du intresserad av spansk matkultur och vill provsmaka olika klassiska tapas gjorda av den dyrbara iberiska skinkan? Följ då med på vår sightseeing Vin & Iberiska Tapas i Madrid! På denna roliga utflykt lär du dig mer om spanska viner och får smaka den traditionella iberiska skinkan. Boka dina biljetter här!

Från 637 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen