Utanför Madrid

Varför inte besöka den historiska staden Toledo eller El Escorial Klostret under ditt besök i Madrid! Vi erbjuder populära guidade turer från Madrid till Toledo eller El Escorial - boka dina biljetter här!

Utanför Madrid
 
Toledo Halvdagstur

Toledo Halvdagstur

5.0
(2)

Följ med oss på en Halvdagstur till den vackra staden Toledo, endast 70 km från Madrid! På denna guidade rundtur får du se och lära dig mycket om staden Toledo!

Från 521 kr
Toledo Heldagstur, med eller utan lunch

Toledo Heldagstur, med eller utan lunch

Varför inte följa med oss på denna Toledo Heldagstur och upptäcka en av de vackraste städerna i världen! Köp dina biljetter till Toledo Heldagstur online här på MadridBiljetter.se!

Från 672 kr
Toledo & Madrid Sightseeing

Toledo & Madrid Sightseeing

Upplev den vackra staden Toledo och avsluta dagen med en guidad rundtur i Madrid! Följ med oss på vår tur Toledo & Madrid Sightseeing! Köp dina biljetter online här!

Från 903 kr
El Escorial Klostret

El Escorial Klostret

Det världsberömda palatset, museet och klostret El Escorial ligger endast 45 km från Madrid och är utan tvekan värt ett besök! Köp dina biljetter till El Escorial Klostret här!

Från 626 kr
El Escorial Klostret & Madrid Sightseeing

El Escorial Klostret & Madrid Sightseeing

Varför bara se och njuta av El Escorial, när vi även erbjuder en kombinationsbiljett med sightseeing i Madrid - allt på samma dag. Biljetter till besök i El Escorial Klostret och sightseeingtur i Madrid här!

Från 915 kr
Segovia & Pedraza Heldagstur

Segovia & Pedraza Heldagstur

Följ med på en heldagstur till två fascinerande medeltida städer, Pedraza och Segovia! Bara en timme utanför Madrid ligger den medeltida staden Pedraza. Här får du utforska en av Spaniens mest otroliga medeltida byar. Nästa stopp är Segovia, känd för sin romerska akvedukt, domkyrka och medeltida slott. Boka din tur nu!

Från 1089 kr
Shoppingtur till Las Rozas Village

Shoppingtur till Las Rozas Village

Shoppa loss på Las Rozas Village Outlet bara 30 minuter utanför Madrid! Förboka biljetter till expressbussen och shoppa massor av designermärken och populära märken! Du kan spara upp till 60% på välkända varumärken!

Från 186 kr
Toledo Heldagstur inkl. vinprovning

Toledo Heldagstur inkl. vinprovning

Följ med på en heldagstur till Toledo från Madrid. Det blir rundvandring med lokalguide i den historiska staden Toledo, ”staden med tre kulturer” och besök i en moské,en kyrka och i en synagoga. Turen avslutas med vinprovning i Bargas. Boka biljetter redan idag!

Från 1135 kr
Avila & Segovia Heldagstur

Avila & Segovia Heldagstur

Njut av en fascinerande heldagstur med besök i Avila och Segovia tillsammans med en lokal guide. De två städerna är rika på historia och definitivt värt ett besök när du är i Madrid. Utforska den äldsta och intakta fästningen i Avila och Spaniens vackraste slott i Segovia. Boka din tur med eller utan lunch.

Från 776 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen