Ticmate
Biljetter till internationella evenemang
aktiv i 130 länder på 6 kontinenter

Om MadridBiljetter.se

På MadridBiljetter.se är vårt mål att bli den ledande aktören i Europa på internationell försäljning av biljetter och resor till olika typer av evenemang. Det betyder att vi informerar om och underlättar bokning av biljetter för dig som t.ex. vill se en musikal, show eller tävling någon annanstans än i ditt eget hemland. Det betyder också att vi, med stor erfarenhet, kan hjälpa dig som är arrangör att hitta en ny, intresserad publik.

En affärsidé driven av passion och intresse

Mannen bakom MadridBiljetter.se - Marcus Moeschlin - har ett passionerat förhållande till musikaler, konserter och evenemang av alla de slag. Redan som 18-åring, började han arrangera resor till rockkonserter från hemorten Jönköping. Tre år senare, 1985, arbetade Marcus med Cornelis Vreeswijks sista turné och skiva. Därefter har det följt en lång och spännande karriär. En karriär där fokus alltid har varit att erbjuda människor evenemang och internationella upplevelser till överkomliga priser, inte minst under Marcus tid som ägare till Box Office på Norrmalmstorg.

Marcus måste också räknas som en digitalpionjär inom evenemangsvärlden eftersom han så tidigt som kring 1990 var med och skapade Global Tickets, ett nätverk där 22 länder köpte och sålde internationella evenemangsbiljetter elektroniskt mellan varandra. Detta medan konkurrenterna fortfarande använde sig av urmodigheter som fax och telefon. För detta fick nätverket 1992 motta det brittiska ”Queen´s Award” för bästa export.