Museo Reina Sofía: gå före i kön

4.5 (2)

Vill du uppleva den bästa moderna konsten i Spanien? Besök då Museo Reina Sofía i Madrid! Detta museum innehåller surrealistisk konst av konstnärer som Pablo Picasso och Salvador Dalí. Med denna biljett får du förbi de långa köerna utanför och har mer tid att utforska den färgglada konsten inuti.

Höjdpunkter

- Gå före i kön till Museu Reina Sofía
- Se surrealistiska konstverk av Picasso, Dalí & Miró
- Se en samling spansk konst från 1900-talet
- Flanera runt i museet i din egen takt

Vad kan jag förvänta mig?

Detta museum var en gång i tiden ett sjukhus. Idag är det ett välbesökt museum för modern konst: Museo Reina Sofía. På väggarna hittar du den mest mångsidiga samlingen av spansk modern konst som du kan hitta. De surrealistiska konstverken är väldigt fascinerande - och inspirerande om det är den typ av konst du gillar. Det finns gott om konstverk att analysera bland dessa målningar och skulpturer!

Huvudattraktionen är Picassos oljemålning av Guernica, som mäter 3,49 m x 7,77 meter, och som för vissa kan vara svår att förstå eftersom målningen trots allt är från surrealismen. Men målningen skapades som ett svar på bombningen i Guernica år 1937, så om den ser lite rörig ut när du tittar på den, kan det i själva verket vara det som är poängen.

Du hittar även andra av Picassos verk i museet, verk av Dalí, Miró och många andra konstnärer. Förutom målningarna innehåller museet också en imponerande samling skulpturer, inklusive färgglada konstverk av Miró och en bystskulptur föreställande Picasso gjord av Pablo Gargallo. Ta dig tid att verkligen observera och beundra alla målningar och skulpturer. Oavsett om du är ett stort fan av surrealism eller bara är nyfiken på att lära dig mer om modern konst, så kommer detta museum både att överraska och imponera på dig!

Hur fungerar det?

Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Mobilbiljett accepteras.

Viktig information

- Observera att på söndagar från kl. 14:15 är endast samling 1 öppen. Så om du vill se så mycket av museet som möjligt, rekommenderar vi att du bokar biljetter till en annan tid.

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (0-17): Gratis 

Öppettider

Måndag & onsdag-lördag: 10:00-21:00.
Söndag: 10:00-19:00.
Tisdag: Stängt.

Boka
Från 163 kr

lör, 22 jun 2024

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - gå före i kön

Vad ingår i priset?

- Snabbare entré till museet.
- Tillträde till permanenta konstsamlingar.
- Tillträde till tillfälliga utställningar.

Vägbeskrivning

Museo Reina Sofía: gå före i kön

Adress
52 Calle de Santa Isabel 28012, Madrid

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!